← GeriBack

Family SU

Hesabımı SilDelete My Account

Bu işlem ne yapar?

Hesabınızı sildiğinizde:

  • Özel (yalnızca size ait) hesaplarınız, işlemleriniz, yatırımlarınız, borç/alacaklarınız ve bütçe planlarınız kalıcı olarak silinir.
  • Yalnızca sahibi olmadığınız paylaşımlı bir alana katkıda bulunduğunuz veriler (paylaşımlı işlem, hesap, yatırım veya plan) o alanın diğer üyeleri için var olmaya devam eder, ancak artık sizin kimliğinize atfedilmez.
  • Sahibi olduğunuz paylaşımlı alanlar başka bir üyeye devredilir, ya da tek üye sizseniz tamamen silinir.
  • Giriş bilgileriniz (e-posta, şifre) kalıcı olarak silinir; bu hesapla tekrar giriş yapamazsınız.

Bu işlem geri alınamaz. Devam etmeden önce Gizlilik Politikası'nı incelemenizi öneririz.

What does this do?

When you delete your account:

  • Your private (belonging only to you) accounts, transactions, investments, debts/receivables, and budget plans are permanently deleted.
  • Data you contributed to a shared workspace you don't solely own (a shared transaction, account, investment, or plan) continues to exist for the other members of that workspace, but is no longer attributed to your identity.
  • Shared workspaces you own are transferred to another member, or fully deleted if you are the only member.
  • Your login credentials (email, password) are permanently deleted; you will not be able to sign in to this account again.

This action cannot be undone. Before continuing, we recommend reviewing our Privacy Policy.

Kimliğinizi doğrulayın

Devam etmek için Family SU hesabınızla giriş yapın.

Verify your identity

Sign in with your Family SU account to continue.

Hesabınız silindi

Family SU hesabınız ve buna ait özel verileriniz kalıcı olarak kaldırıldı.

Your account has been deleted

Your Family SU account and its private data have been permanently removed.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Destek sayfasına bakın. Having trouble? See our Support page.